Ga naar onze webshop!
Onze artikelen zijn direct online te bestellen via onze webwinkel waarin onze voordelige prijzen staan vermeld. Wij leveren tevens artikelen op maat, neem hiervoor contact met ons op.

Wij leveren tevens o.a:

De mooiste prijsbekers

Bij Agility-World uit Purmerend bestelt u de mooiste prijsbekers, Standaards, sportbeelden of kristallen en glazen trofeeën. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment sportprijzen. Denk daarbij aan goedkope medailles tot zeer exclusieve wisseltrofeeën, kristal of speciaal voor uw evenement ontworpen prijzen. Tevens zijn we gespecialiseerd in agility prijzen. Voor elke sport is er een passende oplossing. U kunt de bekers bovendien eenvoudig online bestellen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor leuke en binnen uw budget passende ideeën. Iedere prijzentafel is uniek bij Agility-world.

Sportprijzen
Agility-World is leverancier van een breed aanbod sport- en teamkleding, hockeyschoenen en agilityschoenen en sportprijzen. Wij leveren onder meer sportbekers, standaardjes, medailles, erelinten, rozetten, vaantjes en beelden en natuurlijk ook de minder bekende kristallen en glazen trofeeën. Van zeer goedkope sportprijsjes tot de meest exclusieve wisselbokalen en sportbeeltenissen. Ons aanbod prijsbekers is zeker uitgebreid te noemen. U kunt kiezen voor bekers met of zonder deksels of voor staanders en standaars. U kunt een enkel prijsje bestellen maar ook een grote hoeveelheid tegen de scherpste prijs. De bekers zijn leverbaar in verschillende groottes en uitvoeringen. Ook leveren we eigen ontworpen bekers. Tevens zijn we gespecialiseerd is Agilityprijzen .Vrijwel alles is mogelijk, ook het graveren van een prijsbeker of losse plaatjes alsmede graveerplaatjes op wisselbekers. Graveren van bestelde bekers is zelfs gratis. Wij gebruiken de nieuwste technieken en machines.

Prijsbeker bestellen
Agility-World hanteert voor alle prijsbekers een zeer scherpe prijs. Op deze website kunt u alle mogelijkheden bekijken. De beker naar keuze is meteen in elke hoeveelheid online te bestellen. Als u meer ideeën wilt of net iets anders zoekt, kunt u contact met ons opnemen via 0299-471454of info@agility-world.nl.


Neem contact met ons op:

* graag invullen